En skærsommernatsdrøm - shangri la

Til maj spiller Børne- og juniorholdene deres stykker ved en fælles forestillings række.

Børneholdet har valgt at fejre Shakespeares 450 års fødselsdag med en opførelse af ”En Skærsommernats drøm”.

Stykket er blevet omskrevet af Pia Reumert til børnene med stor respekt for den originale idé og tekst, som Shakespeare forhåbentlig ville være tilfreds med.

Forestillingen stiller store krav til de små skuespillere, hvilket instruktørerne er helt sikre på, at børnene godt kan indfri.

Det er et fantastisk hold med supermotiverede og dygtige unger, der allerede giver den fuld gas til prøverne.

Stykket foregår i og omkring Athen, hvor alfer, unge giftelystne piger og drenge og en flok mindre heldige amatørskuespillere vikles ind i total forvirring i Shakespeares løjer.

Alt ender dog som det skal efter mange forviklinger og en del skærsommernats magi.

Juniorholdet spiller Shangri La, igen i år et mere alvorligt stykke, som er skrevet i samarbejde med holdets to instruktører, Laura Berner og Dennis Melgaard, ud fra en række improvisationer, hvor holdets dygtige unge har budt ind med interessante og skæve vinkler på forskellige problematikker.

Stykket handler om unges liv på en eliteskole i en efterkrigstid et stykke ud i fremtiden, hvor præsentationsfremmende medicin, sult og nød, overvågningssamfund, umulig kærlighed og venskaber og solidaritet er ingredienserne. Stykket har en meget overraskende slutning, som vi ikke røber her….

Kom og se vores forestillinger, vi er sikre på, at I vil få en spændende oplevelse og glæden ved at se vores unge teatertalenter folde sig ud i fuldt flor.

Der er premiere fredag den 23 maj 2014 kl. 19.00.

Forestilling lørdag den 24 maj 2014 kl. 14.00.

Forestilling søndag den 25 maj 2014 kl. 14.00.

Med glade teaterhilsner Køge Amatør Scene, Dennis Melgaard, Laura Berner, Emilie Falkenberg, Emma Andersen og Pia Reumert.