Frode og alle de andre rødder

I år har ungdomsholdet valgt at give sig i kast med en af Ole Lund Kirkegaards helt store klassikere “Frode og alle de andre rødder”. Hvem er han så ham Frode? Han skal til at starte i skolen, da stykket begynder. Han er en meget nysgerrig dreng på godt og ondt. Han bor i hjørnehuset med sin mor. Ud over Frode møder vi også et par flinke og nysgerrige ældre damer, og en “stormflod”, der også bor i hjørnehuset. Det er en forestilling, der vrimler med fede fiduser, knallertbøller, børn på deres første skoledag og noget med et løbehjul.

Vi forsøger så vidt muligt at holde forestillingen til et bestemt årti.

Forestillingen har premiere fredag den 13. marts kl. 19.00

  • øvrige spilledage er lørdag den 14. og søndag den 15. marts begge dage Kl. 14.00

På ungdomsholdes vegne Lisette Hedegaard og Thomas Liborius.