Rundt om Storm P.

Vagabonder, og andre vismænd på Køge Scenen.

Køge Amatørscene byder indenfor til sæsonens første forestilling, Revy / Cabaret’en Rundt om Storm P., hvor vi giver denne selvlærte multikunstner et 360 graders eftersyn.

Robert Storm Petersen har sat sig varige spor, både som tegner, maler, monolog forfatter, genial / gal opfinder, revykunstner m.m. Storm er født i 1882, og som ægte københavner, levede han med byens pulserende liv.

Mange af de personer han skabte, f.eks. Peter og Ping, er stadig kendt og elsket. De færreste ved nok ikke, at Storm P. først i 1900 tallet, var en habil maler. Vagabonder, og andre skæve eksistenser var nogle af Storm’s ynglings figurer, De giver sig tid til at nyde livet, og sige et par kloge ord, også om vore dages velfærdsmennesker.

Hother von Mehren, har sammensat en cabaret med et indblik i Storm P. og hans samtid, og Bodil Birch har sat i scene. Biografi, monologer og Fluer, bliver bundet sammen af sange fra tiden. Der er lagt op til et par timer, hvor vi hører om mennesket Storm P., og oplever nogle af hans bedste monologer, krydret med kendte, og elskede revyviser.

Forestillingen spiller på Køge Scenen, Boholtevej 91, 4600 Køge. Der er premiere fredag den 21. oktober 2016, kl. 19.30. Derefter er der forestillinger: søndag den 23. oktober kl. 15.00, fredag den 28. oktober kl. 19.30, lørdag den 29. oktober kl. 15.00 og søndag den 30. oktober kl. 15.00.

Billetbestilling:

billetter@koegescenen.dk eller telefon: 30 54 70 75.

Resterende billetter kan købes ved indgangen en halv time før forestillingen på spilledagen.

Teatret er handicapvenligt, der forefindes elevator.