Køge Amatørscene

Besøg os på FaceBook:

Book Syngepigerne fra Køge!

Køge Amatørscenes populære Syngepigerne fra Køge optræder hele året!

I øjeblikket er der otte syngepiger (m/k) og tre musikere i ensemblet. Vi giver den gas, morer os ud over, hvad der er anstændigt, og deler gerne vores sang og glæde med publikum, både indenfor murene som udenfor, hvor vi lejer os selv ud på timebasis.

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi er stærkt inspireret af Bakkens Hvile i Klampenborg, tilsat noget Køge Høns (m/k) og ikke mindst fest og farver!

Skal du have rund fødselsdag, skal firmaet have et indspark som isbryder, skal du bruge et frisk pust i din forening, skal dit spillested have et kick, så book os f.eks. til tre kvarter eller til et par timer med pause i midten. Vi har allerede en del private arrangementer i kalenderen i år, men der er plads til flere. Kontakt vores kolportrice, Merete Carlsen, for at høre nærmere.

Har du selv lyst til at være “Syngepige fra Køge” (m/k), så er det også Merete Carlsen, du skal kontakte.

Syngepigerne fra Køge udlejer gerne sig selv på timebasis til dit arrangement – firmasammenkomst, fødselsdag, foreningsdag! Kontakt os for at høre nærmere.