Køge Amatørscene Rotating Header Image

Gæstebog

Ris, ros, kommentarer eller spørgsmål til Køge Amatørscene? Skriv et indlæg i gæstebogen.

Der kan gå lidt tid, før kommentaren vises på siden, da den for at undgå spam først skal godkendes af webmasteren. Køge Amatørscene forholder sig retten til at afvise indlæg af stødende karakter.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/2/d/5/koegescenen.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405
 1. Mette Madsen says:

  Dejlig Scene, I gør det super godt!

 2. Erik Vraae Jørgensen says:

  Afvikling af en festival – stor, krævende, meget skal lykkes for at alt går op i en højere enhed, så at man som gæst kun ser, tænker, taler teater. Tak for en herlig lørdag i jeres rammer.
  Erik Vraae Jørgensen
  Bagsværd Amatør Scene

 3. Bent H Andersen says:

  I gjorde det igen det var en rigtig god oplevelse man blev glad i låget. Bha

 4. Dennis Melgaard says:

  Hej Hanne
  Nej din datter, skal ikke være over 25 år for at være med i en voksen forestilling, det er op til den enkelte instruktør, hvad han har brug for. Når der bliver holdt audition, vil det blive offentliggjort ved en pressemeddelelse, samt på vores hjemmeside og facebook.Men du og din datter er velkommen til at kikke ned til vores fredagscafe’, hvor i der kan få et indblik,og hygge jer i godt selskab.
  venlig hilsen
  Køge amatørscene sekretær i bestyrelsen Dennis Melgaard

 5. Hanne Ingleby says:

  Hej.

  Har en stor datter på 19 som overvejer at starte hos jer.

  Skal hun være over 25 for at spille med i voksen forestillingerne?

  Hun har spillet teater før. (2 forestillinger på Det Ny Teater)

  Hvordan kan man finde ud af hvornår i holder auditions?

  V H

  Hanne

 6. Rikke Arngod Nielsen says:

  Hejsa.
  Har kigget på hjemmesiden herinde. Har stor fornøjelse af at læse om hvad der foregår hos jer. Det er snart 30 år siden jeg spillede teater, dengang på kirstinedalsskolen. Bl.a som Jonathan i Folk og røvere i Kardemommeby. Min bror, Lasse Rimmer gik der også.

 7. Dennis Melgaard says:

  Tak for det, nu er det jo efterhånden meget lang tid siden, at der har været sat noget op i Køge museums have, det med at der skal være nogen i Borup, kender jeg ikke rigtig noget til. Køge amatørscene har ikke nogen resourcer til det omtalte, hvis det er det der menes. Men tak for venlig omtale.

  Venlig hilsen

  Webmaster Dennis Melgaard sekretær for bestyrelsen.

 8. Jeg vil takke jer for en god forestilling i Køge museum. Men samtidig spørge hvorfor der ikke er nogen i Borup? Der kan undervise og opføre et stykke om livet på Stubberupgård ved dets 80 år jubilæum

 9. Bent Hestehauge Andersen says:

  Har den 30 januar set Festen og jeg må rose alle medvirkende for en formidabel forestilling de spillede alle som een som professionelle, det var virkelig flot. Bente og Bent Hestehauge Andersen.
  ps. hvorfor stå vi ikke på listen over stolesponsorer?

 10. elisabeth kaadt says:

  Fredag d.7/11-14 var jeg inde og se, De 3 Hanrejer og Marcolfa. Det var helt igennem en vidunderlig oplevelse, særlig Marcolfa var jeg helt vild med, et gennemført stykke, hvor jeg vil give stor ros til Merete Carlsen, som spillede rollen til ug med pil op som Marcolfa. Tak til alle for en super indsats 🙂 Kommer bestemt igen og ser andre forestillinger.

 11. Bente og Bent Hestehauge Andersen says:

  Var i går 4/4-2014 i teateret for at se Se Mig, det er fantastisk at så unge mennesker kan spille så godt. Det var en stor oplevelse. Jeg kan ikke forstå at der ikke er flere publikummer til de forskellige forestillinger. Vi har nu set forestillingerne i flere år og de har alle været virkelig gode. Tak for en stor oplevelse. Bente og Bent

 12. Frederik Falkenberg says:

  Hej alle på Køge Amatør Scene!
  Jeg synes lige at jeg ville smide en lille hilsen i gæstebogen!
  Jeg vil bare sige at jeg virkelig er glad for at gå her, 9 år er det blevet til indtil videre!
  Det er helt utroligt så mange nye venner jeg har fået ved at spille skuespil her på scenen.
  At komme herover har aldrig medbragt en dårlig følelse, men derimod en fantastisk følelse! Sammenholdet her på scenen er utroligt dejligt. Jeg er rigtig glad for at være en del af holdet bag Køge Amatør scene!!!

  Mange hilsner fra Frederik Falkenberg (fra ungdomsholdet) 😀

 13. webmaster says:

  @Sophia: Nej, man skal selv ændre (a) til @, når man skriver mail-adressen. Hvad angår sceniorhold, så er der desværre pt. ikke et sådant hold på Køge Amatørscene – til gengæld mødes voksenholdet (hvor der også er flere unge medlemmer) hver torsdag kl. 19, og her skal du være meget velkommen. Det foregår i foreningens lokaler på Boholtevej 91. Vi håber at se dig.

 14. Sophia says:

  Det er ikke muligt for mig at skrive til jer på mail, da (a) i stedet for @ ikke fungerer. Jeg skal bare høre hvilke dage scenior holdet øver og om der er flere pladser? Tak

 15. webmaster says:

  @Maria: Vi har desvære ikke planlagt nogen Holberg-forestilling i haven bag Køge Museum i år. Vor næste forestilling på scenen på Boholtevej bliver i januar 2013, hvor der bliver sat en cabaret op.

 16. Maria Skarsfeldt says:

  Jeg ønsker oplysniunger om følgende

  Hvert år opføres en “Holmberg” forestilling i museumsgården i Køge. hvornår i aar 2012?
  Og “Boestofte” amatør teaterl hvor og hvornår i aar 2012?

  mvh
  Maria

 17. Bente Moris says:

  Jeg er glad for, at jeg tog imod opfordringen til at se forestillingen “Samme tid, næste år”. Stykket levede fuldt ud op til de forventninger jeg før har haft til Køge Amatørscene. Jeg kan kun tilslutte mig, at Jesper og Charlotte spillede deres roller til UG. Samtidig var stykket opsat på en både eftertænksom og humoristisk måde. Glæder mig til at se “Styrmand Karlsens Flammer”.

 18. Anne Kiel says:

  Efter at have været inde og se “Samme tid, næste år” kan jeg kun anbefalde denne forestilling.
  Den fører os igennem 25 år op gennem krig, kvindekamp om ligeret, mange musikalske tider, 60’erne og ikke mindst en smuk smuk kærlighed, der er så forbudt som noget kan være. Den fører os igennem glæde og sørgmodighed, tager os lige fra fornægtelse, foragtelse, latter og til tårer. Helt igennem en fantastisk og smuk forestilling, hvor Jesper og Charlotte spiller formidalbet.

 19. Mogens Høhling says:

  Kære Bente Moris.

  Tak for din henvendelse til Køge Amatørscene, omhandlende Alice i Eventyrland.

  I år valgte vi at satse på noget, der ligger langt væk fra Holberg-genren, hvilket vi har gjort opmærksom på via diverse PR-sammenhænge, samt vores plakat. Vi har også understreget, at der er tale om en familieforestilling og et rigtigt eventyr.

  Det er vigtigt at vi engang imellem prøver noget andet, som måske ikke falder i vore ”stampublikums” smag. De ved godt hvad Køge Amatørscene kan, også på vores dejlige scene på Boholtevej. Næste opførelse er Samme tid, næste år, her kan du ved selvsyn opleve hvad vi også kan.

  Vores børn var instrueret i at løbe rundt på scenen, hvilket de gjorde efter instruktørens anvisninger, endda på meget disciplineret vis. Alle børnene er fra vores børne-afdeling. Det er således ikke første gang de er på scenen. Hvad angår lyden, er vi slet ikke uenige. Den var dårlig og langt under vores sædvanlige standard. Det bliver der rettet op på.

  Mange teaterhilsner
  Mogens Høhling, formand

 20. Bente Moris says:

  Jeg har i mange år, med stor glæde , set forestilingerne i museumshaven og også talt varmt for forestillingerne til venner og bekendte.
  Defor er det mig en gåde, hvordan Køge Amatørscene vil lægge navn til dette års forestilling
  “Alice i Eventyrland” Som efter min opfattelse bestod af en masse udklædte børn der løb forvildet rundt på scenen og ind imellem sang til nogle meget højtskratende, dårlige lydoptagelser.
  Ikke fordi jeg ikke synes at børn skal spille teater, tværtimod , men lad publikum være andre børn eller nærmeste familie. Forestillingen kunne ikke bære, at voksne mennesker betaler entré for det. Det kan heller ikke være særlig motiverende for børnene at halvdelen af tilskuerne falder fra i pausen.
  Hvis det er fordi der ikke kan skaffes voksne udøvere mere, burde man hellere stoppe mens forestillingerne bliver husket som en succes.

 21. webmaster says:

  @Niels: Tak. Det må guderne vide blev opført i november 1982. Du kan se lidt materiale fra forestillingen her og se en oversigt over alle vore tidligere forestillinger her.

  @Michael: Tak for rosen. Vi har i øjeblikket ikke nogen revy på tegnebrættet, men vi vil ikke udelukke at sætte en op igen på et senere tidspunkt.

 22. Niels Vange says:

  Flot hjemmeside – jeg er interesseret i, hvornår “Det må Guderne vide” blev opført ??
  Hilsen Niels

 23. Hej Køge Scenen says:

  Har lige set hjemmesiden, stor ros, sjovt at se alle de forskællige stykker (I repertoire) scenen har haft gennem tiderne. Er i holdt op med at lave revy? Det kunne være sjovt at se og evt. deltage i.
  De bedste hilsner
  Charles Tante og Lægen i Herren Går på jagt (Michael/Tidligere medlem)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *