Køge Amatørscene Rotating Header Image

Repremiere I anledning af …en hyldest til giro 413 (2018)

 

Repremiere på, ”I anledning af….. En hyldest til Giro 413”.

I oktober, november spillede Køge Amatørscene forestillingen: ”I anledning af…… En hyldest til Giro 413”, for fulde huse. Efterfølgende har vi fået henvendelse fra mange, der ikke havde mulighed for, at komme til en af vore otte opførelser.
Derfor bliver der fire ekstra forestillinger i januar 2018. Repremiere: Lørdag den 13. januar kl. 16.00, og forestillinger søndag den 14. januar, lørdag den 20. januar og søndag den 21. januar alle dage kl. 16.00.

Giro værten, Peter Sten, var til vores premiere, og skrev efterfølgende. ”Det blev en kæmpe oplevelse. Stykket var godt skrevet og instrueret af Lisbeth Hoffmann, og så spillede og sang skuespillerne vidunderligt. Jeg kan varmt anbefale at gå til en af de kommende forestillinger”.
Marie Stærke var ligeledes begejstret for forestillingen. ”Hvor er det fantastisk, at vi har en forening som Køge Amatørscene, der i sine charmerende lokaler laver sådanne forestillinger baseret på frivillige kræfter”, skriver hun.

Der kan allerede nu bestilles billetter på billetter@koegescenen.dk , eller hvad med at give et gavekort i julegave til en du vil glæde med en god lokal teateroplevelse. Gavekort kan bestilles hos formanden Hother von Mehren på hother@vonmehren.dk
Gå ind på Køge Amatørscenes hjemmeside: www.koegescenen.dk og læs mere.

 

giro 413 repremiere

 

giro 413 kaffe

I anledning af….. En hyldest til Giro 413.

Hvis man siger Giro 413, forbinder de fleste af os det sikkert med noget godt og hyggeligt. vandre tankerne tilbage til søndage, hvor familien var samlet omkring radioen. Vi lyttede til tidens populære melodier, og måske ventede vi på, at vores ønske skulle blive læst op. Det har inspireret mig til at skrive et teaterstykke, fortæller Lisbeth Hoffmann, fra Køge Amatørscene, som også er stykkets instruktør.

Tante Oda fylder 80 år, og i den anledning er i, sammen med hendes familie, inviteret til fødselsdag. Det er søndag middag, og selvom der er gæster SKAL tante Oda høre Giro 413, for det plejer hun. Radioen bliver tændt, og gæsterne kommer til at tale om programmet.

 

Teatersalen er til denne forestilling ombygget til et hyggeligt serveringsteater, hvor man under forestillingen kan nyde div. Spise – og drikkevarer.

Billetter kan bestilles på mail: billetter@koegescenen.dk eller telefon 30 54 70 75.

Resterende billetter sælges ved indgangen en halv time før forestillingen på spilledagen.

Adgang til teatret er handicap venlig. Der forefindes elevator.

Vi glæder os til at tage jer med en tur ned af Mindernes Alle’, og skulle i få lyst til at synge med………. så syng med.

Billedet der er fra en prøve, er taget af Hother von Mehren.

Prisen er kr. 100,- hvis man ønsker at sidde ved et bord

eller kr. 75,-, hvis man ønsker at sidde på stolerækkerne.

Børn kr. 55,-.

Ønsker man at spise under forestillingen, bestilles maden sammen med billetten eller senest 24 timer før ønskede forestilling.

Priser:

Eftermiddagsforestillinger: Ostemad og en kop kaffe/the kr. 15.00.

 

IMG_1894

Hjertelig velkommen, og rigtig god fornøjelse.

Lisbeth Hoffmann.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/2/d/5/koegescenen.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405