Køge Amatørscene Rotating Header Image

Køgescenen indgår samarbejde med Druide logen Quintus

samarbejde med logen

På billedet ses Tv Hother von Mehren, i midten Lisbeth Hoffman og til højre repræsentant for logen Eigil Larsen.

Teater i Logen

Et spændende samarbejde mellem Køge Amatørscene og Druide logen Quintus i Karlslunde er ved at tage form. 

Druidelogen, som først og fremmest er en velgørenheds organisation, har udset sig Køge Amatørscene som mål for kulturindsatsen de kommende år, og teatret kvitterer med opførelsen af Storm P cabaretten, samlet af Hother von Mehren. Vi håber på begge sider, at dette samarbejde kan fortsætte også i de kommende år således, at vi får fornyelse og tradition. Druidernes kulturindsats bruges dels i arbejdet med at støtte den brede folkelige kultur i nærområdet, men også strategisk i arbejdet med logens image.

Lisbeth Hoffman fra Køge Amatørscene udtrykker sin glæde ved denne mulighed for at nå et nyt og bredere publikum, som forhåbentlig dermed får lyst til at komme og se forestillinger på vores teater, Køge Scenen, på Boholtevej i Køge.
Køge Amatørscene er både et familieteater, men i høj grad også et experimenterende teater, som gerne går ind i selv store kunstneriske udfordringer.

“Logen er et tilbud for modne mænd som ønsker sig et spirituelt tilbud, et kulturelt tilbud og et tilbud om sammenhold mellem ligesindede modne mænd, som vi kalder for brødrene,” siger Eigil Larsen, talsmand for Logen Quintus. “Blandt brødrene findes mænd fra alle samfundslag fra lastbilchauffører til universitetsuddannede søofficerer”.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/2/d/5/koegescenen.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405