Køge Amatørscene Rotating Header Image

De hullede dansesko, Cantervillespøgelset (2017)

plakat BJU 2017 (1)

De hullede dansesko

Køge amatørscenes børnehold opfører:

De Hullede dansesko af brødrene Grimm : Frit fortolket Af Thomas Liborius

 Der var en gang et kongerige langt borte. Dér boede en konge med sine 4 døtre. Hver morgen var deres sko blevet hullede i løbet af natten, og det bekymrede den gamle konge meget. Derfor udsendte han en erklæring om, at den person, som kunne løse gåden,  frit ville kunne vælge, hvem af hans piger han ville gifte sig med, og arve det halve kongerige.

Børnene har arbejdet hårdt med at kunne lære replikker, huske deres roller, at tale højt og tydeligt samt sidst men ikke mindst, ikke at stå med ryggen til publikum ……..De er superseje  og gode til hjælpe hinanden. Det er et homogent og godt sammentømret hold

cantervillespøgelset

Billederne er taget af Mogens Høhling.

I år har vi haft fornøjelsen af at have et fantastisk juniorhold med et super engagement, et godt sammenhold og et højt niveau.

Holdet har ønsket at spille et teaterstykke, der skulle indeholde både humør samt også noget uhygge.
Derfor faldt valget på Oscar Wildes bog “Canterville spøgelset”, som vi har lavet en forestilling over.

Canterville spøgelset er en sjov,  og skræmmende historie, der handler om en amerikansk familie, der flytter til England til Canterville castle. Slottet har som alle andre gamle slotte med respekt for sig selv et spøgelse, der går hvileløst rundt, og som gør, hvad det kan for at skræmme de mennesker, der bor der.

Spøgelset Sir, Simon De Canteville, gjorde en frygtelig ugerning mod sin kone og blev dømt til at gå hvileløst rundt på slottet til evig tid.

Hvem kan formilde dødens engel?

Vi håber, det bliver en lige så stor fornøjelse for jer at finde svar på dette spørgsmål, som det har været for os at arbejde med det.

God fornøjelse

Forestillingerne er støttet af Køge Kommunes kulturpulje.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/2/d/5/koegescenen.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405