Køge Amatørscene Rotating Header Image

Når smerten bliver for stor (2013)

Ungdomsholdet opfører i maj 2013 et samfundsrelateret stykke. Stykket handler om Liv, som bor alene med sin mor efter farens død. De to må gå meget igennem, før det går op for dem, hvor vigtige de er for hinanden, og for at kunne komme videre med deres liv. Udover Liv og hendes mor møder vi også Sara, som er Livs barndomsveninde. Hun støtter Liv i tykt og tyndt; men kan kærester ødelægge venskaber?

Handlingen kunne lige så godt kunne være et udpluk af deres hverdag. Forældrekonflikt, svigt fra nære veninder, om at træffe de forkerte valg, når man står og skal vælge, hvilken gruppering man skal være i. Fester, alkohol, brug af stoffer mm og om det at miste grebet om sin identitet, og om at blive voksen for hurtigt.

Ungdomsholdet består af 10 unge dejlige mennesker, samt da stykket også kræver lidt voksenopbakning, en lidt større og 2 mindre voksenroller.

 

Forestillinger og billetbestilling:

Læs mere om det nye billetsystem – og om, hvordan du som medlem kommer gratis til forestillingerne – under Billetter.

 

Når smerten bliver for stor

 

Instruktører: 

  • Thomas Liborius // liborius(a)hotmail.com // 2271 7906 og
  • Lisette Hedegaard
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/2/d/5/koegescenen.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405