Køge Amatørscene Rotating Header Image

Noter fra medlemsmøde.

Noter vedr. medlemsmødet d. 5. september 2015, kl. 16-21.

Mødet indledtes med en sang, hvorefter Tina Marie Simonsen (Robinson) fra Action Art instruerede i stage fight i en lille times tid. Tina har også instrueret slåskampene i ”Festen”, og efter selv at have prøvet nogle af teknikkerne kunne medlemmerne se en kampscene fra ”Festen”, hvor den ene søn tæver en af servitricerne. Stykket instrueres af Kenneth og Kristine Klindt, og efter kampøvelserne gik vi alle ind i teatersalen, hvor Kenneth og Kristine fortalte om deres idéer med stykket, inden vi alle fik nogle pizzaer, og vi gik over til den mere formelle del af mødet.

Her blev det slået fast, at vi skal have to årlige medlemsmøder, men på samme tid bør vi også have hyggelige medlemsarrangementer som fx julestue med glögg og æbleskiver, og det ville Søren Schmidt gerne stå for. Thomas Liborius og Lisette Hedegaard meldte sig til at arrangere næste medlemsmøde. Herudover blev det vedtaget, at vi skal skrive et julestykke, hvor Anders lige som sidst skriver musikken. Ud over ham meldte Søren Schmidt, Bettina Mollerup, Mogens Høhling og Lisette Hedegaard sig til arbejdsgruppen, og Laura Berner har sidenhen også meldt sig ind i gruppen.

Alle var glade for den nye form på medlemsmødet, hvor fællesskabet stod i højsædet. Ud over at (næsten) alle medlemmer var blevet orienteret om aftenen pr. telefon, havde de også fået en SMS samme dag for at minde om arrangementet, og det var der mange, der var meget glade for.

Aftenen blev sluttet af med fællessang ad libitum, og næste medlemsmøde skal ligge i foråret.

Vi vil forsøge, at afvikle en weekendkursus med Bo Vilstrup i marts 2016.

Venlig hilsen

Anders Priergaard Nielsen, medlem af Køge Amatørscenes bestyrelse